

OVERNATTING PÅ RISØR HOTEL
Vi han holde av rom til gjestene på Risør Hotel fra fredag til søndag.
Her kan dere ha en hyggelig sammenkomst dagen før bryllupet hvor alle kan bli bedre kjent med hverandre.
En mulighet er også å avslutte helgen med en felles brunch på Terrassen.

SAMMENKOMST PÅ FREDAG
Fredagen er en perfekt start på bryllupshelgen, der gjestene kan bli bedre kjent og stemningen settes for resten av feiringen. Vi steller gjerne istand velkomstbobler ved ankomst og tilrettelegge for en hyggelig middag, enten det er en skalldyrs- eller grillbuffet, en smakfull fiskesuppe eller fersk pizza rett fra ovnen. Alt tilpasses etter ønsker og atmosfæren dere ønsker å skape.

VIELSE
Ønsker dere vielsen i vakre Risør Kirke, eller en unik opplevelse på Stangholmen Fyr? Her finnes mange muligheter, fra en romantisk seremoni i skjæra, i ett med naturen, til vielse på scenen eller i teltet.
Her ser dere bilde av hvordan scenen blir gjort om til vielse.

TUR FOR GJESTENE MED ØYSANG
Velkommen om bord på MF Øysang, Norges eldste bilferge.
​MF Øysang kan leies for å kjøre en liten tur i skjærgården og frakte alle gjestene ut på Stangholmen.​

BRUDENS ANKOMST
Det er ikke mange som kan si at bruden ble overlevert fra en kanonjolle mens salutten dundret i bakgrunnen. En slik opplevelse gjør bryllupet helt unikt og ekstra spesielt hos oss. Når bruden kommer seilende, fulgt av mannskap i full mundur og kanonene skyter salutt, settes rammene for en uforglemmelig dag.

VELKOMST OG FINGERMAT
Mens brudeparet er opptatt med fotograferingen, serverer vi gjerne gjestene alt fra fingermat, kanapeer, fruktfat, musserende, øl, vin, mineralvann og andre alkoholfrie alternativer og annet etter avtalt med brudeparet. Det er en lang dag ettersom vielsen vanligvis starter tidlig, så gjestene setter vanligvis stor pris på litt velkomst mat.

MIDDAGS LOKALET OG EGEN SCENE
Vi tar ikke lokalleie av Stangholmen, restaurantlokalet, kroa eller scenen. Dersom dere ønsker å ta i bruk teltet er dette en ekstra kostnad. Vi er tilgjengelige og behjelpelige i hele planleggingen og gjennomføringsprosessen, slik at dere får en opplevelse som ønsket. Vi dekker bordene med hvite duker, hvite servietter og lys. Ønsker dere evt andre farger, bordpynt og blomster tar dere med dette selv. Vi tar oss av rengjøring og opprydding.
Vi følger vanlige skjenkebestemmelser, og det er derfor ikke tillatt for gjester å stå for drikke selv. Vi har bar med alle rettigheter.
FORRETT
-
Advokado med reker i hvitløkssaus
-
Kamskjell med blomkålpurè og sprøstekt serrano
-
Sukkersaltet laks med rugbrød og urtesmør​​​​
-
Vår hjemmelagde Spekelaks, med rå løk, hovmestersaus og urterømme
Noen forslag av hva vi kan friste med ​

HOVEDRETT
-
Pannestekt Torskeloin med Chorizo, knuste erter, mandelpotetstappe og beurre blanche
-
Hjortefilet med sopp, smørstekt rosenkål, hasselbakt potet, viltsaus og tyttebær
-
Helstekt Ytrefilet med sommergrønnsaker og peppersaus​​​
Noen forslag av hva vi kan friste med
​
DESSERT

-
Norske jordbær med vaniljeis servert med appelsinsaus og nykvernet pepper
-
Sjokoladefondant eller sjokolademousse med bringebærcoulis​​​​
Vi har også nydelige dessertviner til dette
​
KAKE OG KAFFE
Vi lager klart til kaffe og kake buffet (Dere tar selv med alle kaker hvis ønskelig).
Ønsker dere hjelp med Bryllupskaken, spør oss gjerne.
Vi serverer gjerne en Avec til kaffen.

DANS I KROA
Ønsker dere å ha dans utover kvelden, så har dere Kroa med musikkanlegg og høytalere både inne og ute tilgjenngelig. Ta gjerne med egen spilleliste, Ipad eller Iphone. Ønsker dere DJ spør oss gjerne om kontakter.

NATTMAT
-
Bakt potet med ost, skinke, mais og krydderrømme
-
Stangholmens chilly & ostepølse i brød

AGNES FRAKTER ALLE TRYGT I LAND
Når dere er fornøyde med kvelden og gjestene ønsker å dra tilbake til byen ligger Agnes klar for å kjøre inn.