Hovedretter
Fiskeretter
Stangholmens Bouillabaisse med havets frukter
Bouillabaisse har sin opprinnelse i Provence i Sør-Frankrike og er en
suppelignede fiskerett med fisk, skalldyr, ulike typer løk og krydder.
Retten serveres i sort jerngryte med baguetter og hvitløkssmør.
Inneholder allergener: Skalldyr, fisk, selleri, bløtdyr, gluten
Kr. 363,- (pr. pers.)
Steinbit & Ulketallerken
Anrettes på grillspyd og garneres med Scampi og blåskjell.
Serveres med kokte poteter.
Inneholder allergener: fisk, skalldyr, melk, bløtdyr, selleri
Kr. 342,-
Pannestekt dagens hvite fisk
Servert med Chorissopølse, tapenade, potet & hvitløksmos
Inneholder allergener: gluten, melk, selleri, fisk,
Kr. 329,-
Stangholmens Spekelaks
Serveres med rå løk, rømme, sennepssaus og Dillstuede poteter.
Inneholder allergener: melk, sennep, fisk
Kr. 318,-
Kjøttretter
Hjortefilet
*Serveres med skogsopp, bacon, rosenkål og viltsaus.
kr. 363,-
inneholder: gluten, melk, sennep
Fyrvokterens pepperbiff
*Biff av indrefilet av okse serveres med ristede grønnsaker
kr. 339,-
inneholder: melk, selleri, sennep
* Rettene serveres med
fløtegratinerte eller
kokte amadine poteter.
Barnemeny
Oksefilet med grønnsaker og poteter
kr. 175,-
Inneholder: melk, kan være spor av: gluten, selleri, sennep
Laks & pasta
Inneholder: fisk, gluten, egg
kr. 144,-
2 Pølser med salat og potet
kr. 88,-
Inneholder: sennep, melk, selleri
NB! Serveres kun til barn.