Hovedretter

 Fiskeretter

 Stangholmens Bouillabaisse med havets frukter

Bouillabaisse har sin opprinnelse i Provence i Sør-Frankrike og er en 

suppelignede fiskerett med fisk, skalldyr, ulike typer løk og krydder. 

Retten serveres i sort jerngryte med bagetter og hvitløkssmør.

Kr. 388,- (pr. pers.)

Inneholder allergener: Skalldyr, fisk, selleri, bløtdyr, gluten

 

Steinbit & Ulketallerken

Anrettes på grillspyd og garneres med Scampi og blåskjell. 

Serveres med kokte poteter.

Kr. 358,-

Inneholder allergener: fisk, skalldyr, melk, bløtdyr, selleri

 

Pannestekt dagens hvite fisk  

Servert med Chorizopølse, tapenade, potet & hvitløksmos

Kr. 345,-

Inneholder allergener: gluten, melk, selleri, fisk,

 

Stangholmens Spekelaks

Serveres med rå løk, rømme, sennepssaus og Dillstuede poteter.

Kr. 343,-

Inneholder allergener: melk, sennep, fisk

 

 

 Spesielt anbefalt av Stangholmens kokker.

Kjøttretter

  

Hjortefilet

*Serveres med skogsopp, bacon, rosenkål og viltsaus.

kr. 378,-

 inneholder: gluten, melk, sennep

 

 

Fyrvokterens pepperbiff

*Biff av indrefilet av okse serveres med ristede grønnsaker

kr. 359,-

inneholder: melk, selleri, sennep

 

* Rettene serveres med 

fløtegratinerte poteter.