Hovedretter
Fiskeretter
Stangholmens Bouillabaisse med havets frukter
Bouillabaisse har sin opprinnelse i Provence i Sør-Frankrike og er en
suppelignede fiskerett med fisk, skalldyr, ulike typer løk og krydder.
Retten serveres i sort jerngryte med bagetter og hvitløkssmør.
Kr. 388,- (pr. pers.)
Inneholder allergener: Skalldyr, fisk, selleri, bløtdyr, gluten
Steinbit & Ulketallerken
Anrettes på grillspyd og garneres med Scampi og blåskjell.
Serveres med kokte poteter.
Kr. 358,-
Inneholder allergener: fisk, skalldyr, melk, bløtdyr, selleri
Pannestekt dagens hvite fisk
Servert med Chorizopølse, tapenade, potet & hvitløksmos
Kr. 345,-
Inneholder allergener: gluten, melk, selleri, fisk,
Stangholmens Spekelaks
Serveres med rå løk, rømme, sennepssaus og Dillstuede poteter.
Kr. 343,-
Inneholder allergener: melk, sennep, fisk
Spesielt anbefalt av Stangholmens kokker.
Kjøttretter
Hjortefilet
*Serveres med skogsopp, bacon, rosenkål og viltsaus.
kr. 378,-
inneholder: gluten, melk, sennep
Fyrvokterens pepperbiff
*Biff av indrefilet av okse serveres med ristede grønnsaker
kr. 359,-
inneholder: melk, selleri, sennep
* Rettene serveres med
fløtegratinerte poteter.