Hovedretter

 

Fiskeretter

Stangholmens Bouillabaisse med havets frukter

Bouillabaisse har sin opprinnelse i Provence i Sør-Frankrike og er en 

suppelignede fiskerett med fisk, skalldyr, ulike typer løk og krydder. 

Retten serveres i sort jerngryte med baguetter og hvitløkssmør.

Inneholder allergener: Skalldyr, fisk, selleri, bløtdyr, gluten

 Kr. 363,- (pr. pers.)

Steinbit & Ulketallerken

Anrettes på grillspyd og garneres med Scampi og blåskjell. 

Serveres med kokte poteter.

Inneholder allergener: fisk, skalldyr, melk, bløtdyr, selleri

 Kr. 342,-

Pannestekt dagens hvite fisk  

Servert med Chorissopølse, tapenade, potet & hvitløksmos

Inneholder allergener: gluten, melk, selleri, fisk,

Kr. 329,-

 

Stangholmens Spekelaks

Serveres med rå løk, rømme, sennepssaus og Dillstuede poteter.

Inneholder allergener: melk, sennep, fisk

 Kr. 318,-

 

Kjøttretter 

 

Hjortefilet

*Serveres med skogsopp, bacon, rosenkål og viltsaus.

kr. 363,-

 inneholder: gluten, melk, sennep

 

 

Fyrvokterens pepperbiff

*Biff av indrefilet av okse serveres med ristede grønnsaker

kr. 339,-

inneholder: melk, selleri, sennep

 

* Rettene serveres med 

fløtegratinerte eller

kokte amadine poteter.

Barnemeny

 

Oksefilet med grønnsaker og poteter

kr. 175,-

Inneholder: melk, kan være spor av: gluten, selleri, sennep

 

Laks & pasta

Inneholder: fisk, gluten, egg

kr. 144,-

 

2 Pølser med salat og potet

kr. 88,-

Inneholder: sennep, melk, selleri

 

 

NB! Serveres kun til barn.